2 Şubat 2011 Çarşamba

Imaz'Elia • Myrmika Fabuletti

Imaz'Elia • Myrmika Fabuletti
MP3 320 Kbps | 65 MB | 2011

Laetitia David : Chant, guitare, accordéon, compositions et textes
Raphaël Bayle : Percussions
Aurélien Le Bihan : Guitare,saz, mandoline
Julien Cretin : Accordéon chromatique

Tracklist :
01.Shai Baling
02.Cesaria
03.Labidi Talik
04.Djinn Song
05.Beskrajna
06.Rock'n roll guillemette
07.Ciganolito
08.Quand La Chine Danse
09.Ipso labio
10.Rafi blues
11.Cent familles
12.Valsalamandre

Imaz'Elia; Çingene müziği, Arap ve Endülüs müziğinin kesiştiği yerde, bazen sinirli bazen sakin, bazen serseri ama herdaim tutklulu...



3 yorum:

  1. Merhaba Haymatlos,
    bloğuma eklediğim albümü görünce şaşırdım. iyi hoş ama senin bloğumdaki albümlerden eklemeni istemiyorum. yazdıklarıma cevap bile alamıyorum üstüne böyle bişey yapıyorsun. o yüzden istemiyorum arkadaşım burada yayınlamanı. bloğun linkini vermiştim. benden habersiz onuda silmişsin. böyle kafada birinin yayınladığım albümleri yayınlamasını istemiyorum. en azından iletişime geçebileceğim kişilerin.
    Selam

    YanıtlaSil
  2. Merhaba
    Yazdıklarınızı hayretle okudum, ne demeli bilemiyorum. Bütün albümlerin üzerinde albümün kime ait olduğu açıkça yazar, albümle kurduğunuz ve anlam veremediğim sahiplenmenizle ilgili söyleyecek sözüm yok ben sevdiğim müziklerin paylaşılmasından mutluluk duyarım, buradaki tek gayem de budur.
    Muhabbet bölümünde ziyaretçilerin bıraktığı birçok link bulunmakta, isminize zaten link eklemişsiniz ve halen durmakta, tekrarlanan mesajlar, (spam) dışında hiçbir gönderi silinmemektedir. Bu sayfada neyin silinip neyin ekleneceğinin takdiri de dilerseniz bende olsun.
    Saygılar.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba yeniden,

    alınma ama iyi demagoji yapıyorsun .
    bloğumdaki albümlerin başka bloglarda veya benzer yerlerde yayınlanmasından dolayı rahatsız değilim , bilakis bu hoşuma gidiyor. rahatsız olduğum tek şey bunu senin yapman , oda tavrından ötürüdür.
    Ayrıca tek amacın albüm paylaşmaksa neden " haymatlosmusic" diye etiketliyorsun albümleri? bende bunu anlamadım . çok çelişkili :)
    Selamlar

    YanıtlaSil